"ЕС1 – ТУР" ООД"ЕС1 – ТУР" ООД
Forgot password?

  Ние сме истински посветени на това,
  да направим вашата почивка възможно най-лека и забавна!

  История на компанията

  „Ес1 – Тур“  ООД е лицензирана транспортна и туроператорска фирма, започнала своето начало с името „Шанс тур“ и доказала стабилността си с течение на годините. Фирмата е създадена и функционира от 1990 година. Първоначално дейността и е насочена към обслужване на междуградски линии и разполага с маломестни автобуси. Освен че слага начало на частния междуградски превоз по Южното черноморие, фирмата започва активна дейност извън граница, в началото предимно с дестинации Република Турция. Към днешна дата фирмата разполага с над 35 класни автобуса/от 10 до 75 места/, снабдени с всички необходими екстри,лицензирани и категоризирани за всякакъв вид миждународни и вътрешни превози.Фирмата разполага с висококвалифициран персонал: водачи, преминали необходимите категории и професионална компетентност, екскурзоводи, владеещи български, руски, чешки, полски, немски, английски, френски език, както и офисен персонал-готови да ви предложат най-атрактивните и интересни маршрути, подходящи за вашите екскурзии, почивки, круизи, лагери, зелени училища и други.

  Фирмата разполага със собствена сервизна база, състояща се от: гаражна площ за домуване на автобусите, оборудвани сервизни помещения за обслужване и ремонт, кухненски и битови отделения за обслужващия персонал, както и приемно отделение за посетители и гости.

  Тук непрекъснато се следи и поддържа техническата изправност на автобусите, хигиената и безупречния им вид.

  Фирмата ежегодно подменя и подновява автопарка си, за да бъде винаги с крачка напред, ежемесечно подобрява квалификацията на персонала си, а ежедневно ви изненадва с все по-нови и интересни маршрути и предложения за пътуване. За редовни клиенти предлагаме преференциални цени, а за вашата информираност се грижат нашите интелигентни и усмихнати екскурзоводи.

  Translate »