"ЕС1 – ТУР" ООД"ЕС1 – ТУР" ООД
Forgot password?

 НАЙ-ДЪЛГИЯ ВИСЯЩ МОСТ В СВЕТА 

1915 Çanakkale Köprüsü“ – 4608 m.

С НОЩУВКИ В ЧАНАККАЛЕ

СЪС ЗАПОВЕД рд-01-152 на Министерство на здравеопазването на Република България от 12.04.2022г. – не се изисква сертификат за влизане в страната.

СЪС ЗАПОВЕД НА Министерство на здравеопазването на Република Турция от 07.03.2022г.  не се изисква сертификат за влизане в страната.

ДАТА

1 ВЪЗРАСТЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ

29.04. – 01.05.2023

ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА

160.00 лева

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  • ТРАНСПОРТ С АВТОБУС
  • ПЪТНИ ГРАНИЧНИ И ФЕРИБОТНИ ТАКСИ
  • 2 НОЩУВКИ В GRAND ECE HOTEL 3 *
  • 2 ЗАКУСКИ И 2 ВЕЧЕРИ
  • ПОСЕЩЕНИЕ НА: КЕШАН,  ПАЗАР И ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР
  • ПЕШЕХОДНА ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА В ЧАНАККАЛЕ С РАЗГЛЕЖДАНЕ НА КРЕПОСТ „ЧИМЕНЛИК“ /НЕ ВКЛЮЧВА ВХОДНА ТАКСА ЗА ОБЕКТИТЕ/.
  • ТУРИСТИЧЕСКО ЗАСТРАХОВКА С ПОКРИТИЕ COVID- 19
  • ПЪТУВАНЕ ПО  НАЙ-ДЪЛГИЯ ВИСЯЩ МОСТ В СВЕТА

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • ВХОДНИ ТАКСИ НА ПОСЕЩАВАНИ ОБЕКТИ ПО ПРОГРАМАТА
  • РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР

1 ден – Бургас / Чанаккале – наричан най-романтичния град в Турция или „малкия Истанбул“: – около 350 км:

Сутрешно отпътуване от Бургас за Турция преминаване през ГКПП , Пристигане в Чанаккале. Посещение на голям петъчен пазар.  Настаняване в хотел, пешеходна обиколка на забележителностите на града: Репликата на Троянския кон, подарена на града от продукцията на известния холивудски филм „Троя“ с участието на Брад Пит през 2004г. Крайбрежната улица, паметника на Ататюрк, Часовниковата кула,Посещение на военен музей и крепост „Чименлик“ – разглеждане на миноносец „Нусрет“. Айнали чаршия.  Свободно време.Вечеря.  Нощувка.

2 ден – Чанаккале – наричан най-романтичния град в Турция или „малкия Истанбул“:

Закуска. 10:00ч. – До обяд:  Посещение на търговски център „Burda 17 avm“. Връщане в центъра на града. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3 ден – Чанаккале / Кешан /  Бургас – около 350 км.

Закуска. 08.30ч. освобождаване на стаите – Отпътуване за Кешан, преминаване през най-дългия висящ мост в света – Висок 318 метра, широк 2023 метра и дълъг 4608 метра. Пристигане в Кешан посещение на магазин „Migros“ /kipa/. Отпътуване за България, преминаване през ГКПП „Малко Търново“. Прибиране късно вечер.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТУВАНЕТО: 

МИНИМАЛЕН  БРОЙ  ТУРИСТИ:
40 човека

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ  ПРИ НЕДОСТИГ  НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
3 дни преди датата  на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
* Валиден документ за самоличност – Задграничен паспорт или лична карта от датата на влизане.

** За деца под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни  детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ – оригинал + копие.

*** За деца под 18 год., пътуващи с двама родители – КОПИЕ НА АКТ ЗА РАЖДАНЕ И ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ НА ДЕТЕТО.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
* Депозит  50,00 лв. /с гаранция 100% връщане при не осъществено пътуване/ от пакетната цена и  доплащане 10 дни преди датата  на  отпътуване.

** Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по оферта, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 2.8% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката се заявява в деня на заплащане на организираното пътуване.

*** Лица над 80г. не се застраховат. Лица с удостоверена от ТЕЛК 50 % нетрудоспособност имат завишение на застраховката в размер на 3 лв. Тъй като това е информация, която ние няма как да знаем – при несъобщаване от тяхна страна направената им застраховка няма да бъде валидна!

ЗАБЕЛЕЖКИ:
* Туроператорът  си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата!

** Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 3 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!

,
Saturday, April, 29, 2023
3 дни / 2 нощувки
100
160.00

160.00

Разпродадено

Превишен брой души

Translate »