"ЕС1 – ТУР" ООД"ЕС1 – ТУР" ООД
Forgot password?

ЕКСКУРЗИЯ ДО ОСТРОВ БОЗДЖААДА И ЧАНАККАЛЕ 

С НОЩУВКИ В ЧАНАККАЛЕ И ПРЕМИНАВАНЕ ПО НАЙ-ДЪЛГИЯ ВИСЯЩ МОСТ В СВЕТА 1915 Çanakkale Köprüsü„.

СЪС ЗАПОВЕД рд-01-152 на Министерство на здравеопазването на Република България от 12.04.2022г. – не се изисква сертификат за влизане в страната.

СЪС ЗАПОВЕД НА Министерство на здравеопазването на Република Турция от 07.03.2022г.  не се изисква сертификат за влизане в страната.

ДАТА

1 ВЪЗРАСТЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ

23.06. – 25.06.2023

ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА

21.07. – 23.07.2023

22.09. – 24.09.2023

200 ЛЕВА

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • ТРАНСПОРТ С  АВТОБУС
 • ПЪТНИ ГРАНИЧНИ И ФЕРИБОТНИ ТАКСИ
 • 2 НОЩУВКИ В GRAND ECE HOTEL 3 *
 • 2 ЗАКУСКИ 
 • 2 ВЕЧЕРИ
 • ПОСЕЩЕНИЕ НА: ОСТРОВ БОЗДЖААДА, КЕШАН.
 • ПЕШЕХОДНА ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА В ЧАНАККАЛЕ С РАЗГЛЕЖДАНЕ НА КРЕПОСТ „ЧИМЕНЛИК“ /НЕ ВКЛЮЧВА ВХОДНА ТАКСА/.
 • ТУРИСТИЧЕСКО ЗАСТРАХОВКА С ПОКРИТИЕ COVID- 19
 • ПЪТУВАНЕ ПО НОВООТКРИТИЯ НАЙ-ДЪЛЪГ ВИСЯЩ МОСТ В СВЕТА

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • ВХОДНИ ТАКСИ НА ПОСЕЩАВАНИ ОБЕКТИ ПО ПРОГРАМАТА
 • РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР

1 ден – Бургас – Чанаккале – наричан най-романтичния град в Турция или „малкия Истанбул“: – около 350 км:

Сутрешно отпътуване от Бургас за Турция преминаване презГКПП „Малко Търново“, по обяд пристигане в  Чанаккале, преминаване през най-дългия висящ мост в света – Висок 318 метра, висящата дължина от 2023 метра между колоните го превръща в рекордьор. Общата му дължина е 4608 метра. Ако има възможност по-ранно настаняване в хотел. Пешеходна обиколка на забележителностите на града: Репликата на Троянския кон, подарена на града от продукцията на известния холивудски филм „Троя“ с участието на Брад Пит през 2004г. Крайбрежната улица, паметника на Ататюрк, Часовниковата кула, фото-пауза на миноносец „Нусрет“ от там преминаване покрай Фетвание сокак с кратка пауза на небезизвестните гофрети. Айнали чаршия. свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 ден – Остров Бозджаада – около 120 км:

Закуска, отпътуване за Геикли – качване на ферибот за о. Бозджаада наричан още Тенедос – един от двата острова в Егейско море собственост на Турция. Тук, на Бозджаада или както гърците го наричали остров Тенедос, времето е спряло, а къщичките в единствения град на острова са като извадени от книжка с детски приказки. И домовете наистина са като нарисувани – мазилката им е идеално бяла, а кепенците и вратите са цветни – сини, зелени, кахлени или виолетови. И от всякъде се изсипват водопади от цветя – петунии, трендафили и кичести олеандри. Тесните калдъръмени улички пък на места са уютно покрити с гъсти асми. Да, островитяните отглеждат чудно грозде, при това от векове, а винарството е сред основните им поминъци. И точно, когато решите, че на този остров не могат да ви се случат повече чудеса се пригответе за най-голямата вълна с вълшебства – разходката из крайбрежието.Посещение на православната църква „Св. Богородица“ и възможност за посещение на Венецианската крепост служила за гарнизон на острова до Първата световна война. Връщане в Геикли, свободно време за плаж. Следобяд отпътуване за Чанаккале и връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден – Чанаккале / Кешан /  Бургас – около 350 км.

Закуска. 08.30ч. освобождаване на стаите – Отпътуване за Кешан, преминаване през най-дългия висящ мост в света – Висок 318 метра, висящата дължина от 2023 метра между колоните го превръща в рекордьор. Общата му дължина е 4608 метра. Пристигане в Кешан посещение на магазин „Migros“ /kipa/. Отпътуване за България, преминаване през ГКПП „Малко Търново“. Прибиране късно вечер.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТУВАНЕТО: 

МИНИМАЛЕН  БРОЙ  ТУРИСТИ:
30 човека

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ  ПРИ НЕДОСТИГ  НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
3 дни преди датата  на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
* Валиден документ за самоличност – Задграничен паспорт валиден минимум 1 месец от датата на влизане.

** За деца под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни  детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ – оригинал + копие.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
* Депозит  50,00 лв. /с гаранция 100% връщане при не осъществено пътуване/ от пакетната цена и  доплащане 2 дни преди датата  на  отпътуване.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
* Туроператорът  си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата!

** Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 3 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!

,
Friday, June, 23, 2023
3 дни / 2 нощувки
100
200.00

200.00

Разпродадено

Превишен брой души

Translate »