"ЕС1 – ТУР" ООД"ЕС1 – ТУР" ООД
Forgot password?

ФЕСТИВАЛ НА ЧЕРЕШИТЕ В ТЕКИРДА

СЪС ЗАПОВЕД рд-01-152 на Министерство на здравеопазването на Република България от 12.04.2022г. – не се изисква сертификат за влизане в страната.

СЪС ЗАПОВЕД НА Министерство на здравеопазването на Република Турция от 07.03.2022г.  не се изисква сертификат за влизане в страната.

1 НОЩУВКА СЪС ЗАКУСКА В ЦЕНТЪРА НА ТЕКИРДАГ

Автобусна програма от Бургас, Царево, Приморско и Созопол

ДАТА

1 ВЪЗРАСТЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ

09.06. – 11.06.2023г. изчерпани места

180 ЛЕВА

Първи ден: 

Сутрешно отпътуване за Турция спирката пред Областна администрация срещу старата поща в Бургас, преминаване през ГКПП, посещение на Силиври – един от големите курортни центрове в Турция и с право в наричан “Перлата на Мраморно море”. В околностите на града се намират множество вилни и ваканционни селища. В миналото градът е бил много важен за сигурността на византийската столица – Константинопол. От Силиври е започвала отбранителната система на император Анастасий I и стигала чак до черноморската крепост Деркос (дн. Къйъкьой). Свободно време за разходка по крайбрежната и централна част на града. Отпътуване за Текирда. Пристигане в Текирдаг, настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

Втори ден:

Закуска в ресторанта на хотела. Пешеходна обиколка на града за да се запознаете с най-важните исторически обекти,  магазини, аптеки, сладкарски вериги, магазини за ядки и други. Посещение на приморски парк – Фестивал на Черешите – Наред със състезанията „Най-добра череша” се провеждат различни състезания по фолклорни музикални и танцови форми в целия град като част от фестивалните тържества.Също така има открит арт базар, сцени с различни събития и много изненади. Свободно време. Нощувка. Вечеря.

Трети ден: 

Закуска, освобождаване на хотела, Пристигане в Люлебургаз, посещение на търговски център „Burda 39 AVM“. Отпътуване за Бургас, преминаване през ГКПП,  прибиране вечерта.

 

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

  • транспорт с комфортен автобус, лицензиран за международни превози;
  • всички пътни, гранични и паркинг такси;
  • 2 нощувки със закуски и вечери в хотел Оdrys Beach 3* в Текирда
  • Застpаховка „Помощ при пътуване в чужбина“;
  • представител на фирмата по време на пътуването;

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за туризма;
  • Разходи от личен характер.

 ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТУВАНЕТО: 

МИНИМАЛЕН  БРОЙ  ТУРИСТИ:
40 човека

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ  ПРИ НЕДОСТИГ  НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
3 дни преди датата  на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
* Валиден документ за самоличност – Задграничен паспорт или лична карта от датата на влизане.

** За деца под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни  детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ – оригинал + копие.

*** За деца под 18 год., пътуващи с двама родители – КОПИЕ НА АКТ ЗА РАЖДАНЕ И ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ НА ДЕТЕТО.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
* Депозит  50,00 лв. /с гаранция 100% връщане при не осъществено пътуване/ от пакетната цена и  доплащане 10 дни преди датата  на  отпътуване.

** Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по оферта, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 2.8% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката се заявява в деня на заплащане на организираното пътуване.

*** Лица над 80г. не се застраховат. Лица с удостоверена от ТЕЛК 50 % нетрудоспособност имат завишение на застраховката в размер на 3 лв. Тъй като това е информация, която ние няма как да знаем – при несъобщаване от тяхна страна направената им застраховка няма да бъде валидна!

ЗАБЕЛЕЖКИ:
* Туроператорът  си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата!

** Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 3 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!

,
Friday, June, 9, 2023
3 дни / 2 нощувки
100
180.00

180.00

Разпродадено

Превишен брой души

Translate »